Διαφήμιση στο www.diaxroniko.eu χωρίς χρήματα!

Blog, Site, Ιστοσελίδα...
Για τον κάθε άνθρωπο που δημιουργεί κάτι στο διαδίκτυο υπάρχει διαφορετικός στόχος.

Το www.diaxroniko.eu είναι ένα Blog που το ξεκινήσαμε με σκοπό να... γράφουμε!

Να γράφουμε θέματα σχετικά με ιστορία, τέχνες, επιστήμες, τεχνολογία, απόψεις... Να γράφουμε θέματα διαχρονικά όπου ο αναγνώστης διαβάζοντας λίγες γραμμές μπορεί να ενημερωθεί για κάτι που αγνοούσε. Είναι αδύνατον με ένα άρθρο να καλύψουμε μία κατηγορία εξολοκλήρου, μπορεί όμως ο αναγνώστης να ερευνήσει περαιτέρω ότι θεωρεί ενδιαφέρον. Μας αρέσουν οι ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα, είναι καθαρές από κακόβουλο περιεχόμενο και από πολλές διαφημίσεις.

Στο www.diaxroniko.eu όλα τα άρθρα γράφονται από εμάς στον ελεύθερό μας χρόνο. Αν κάποιος επιθυμεί να τα αναδημοσιεύσει θα εκτιμούσαμε εάν συμπεριλάμβανε και ένα ενεργό λινκ στην πηγή με την σχετική αναφορά στο Blog μας. Αν πάλι το θεωρεί περιττό δεν πειράζει. Θα επικοινωνήσουν μαζί του οι δικηγόροι μας! Όχι δεν το λέμε σοβαρά... 
Αν μπορούμε να βάλουμε έστω και ένα μικρό λιθαράκι στην μετάδοση γενικών γνώσεων δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό!

Κάποια από τα πολλά θετικά του διαδικτύου που παρέχονται σε όλους (σχεδόν...) τους χρήστες  είναι η ελευθερία λόγου, η δωρεάν μετάδοση και πρόσβαση σε γνώσεις και πληροφορίες και η επικοινωνία. Επίσης, για κάποιον επαγγελματία ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η διαφήμιση, των υπηρεσιών που παρέχει ή των προϊόντων που εμπορεύεται.

Ας έρθουμε λοιπόν και στον τίτλο της συγκεκριμένης ανάρτησης που είναι "Διαφήμιση στο Diaxroniko.eu χωρίς χρήματα!"
Όσοι ενδιαφέρονται ας συνεχίσουν την ανάγνωση! 

- Σε ποιους απευθύνεται:
Σε όλους όσους έχουν πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ και ασκούν κάποιο σχετικό, με τις σπουδές τους, επάγγελμα. 
Δικηγόροι, λογιστές, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, δημοσιογράφοι, ψυχολόγοι, γιατροί, κτηνίατροι και μερικά εκατοντάδες επαγγέλματα ακόμη που δεν είναι εφικτό να τα αναφέρουμε όλα! 

- Τι πρέπει να κάνετε:
Γράφετε ένα άρθρο σχετικό με το επάγγελμά σας, το οποίο θα έχει διαχρονικό χαρακτήρα. Όχι σχετικό με ειδησεογραφία και επικαιρότητα.
Το μέγεθος του κειμένου δεν μας απασχολεί. Μπορεί να είναι από 2-3 παραγράφους έως...
Το άρθρο δεν θέλουμε να είναι αντιγραφή από κάπου αλλού (τη σελίδα σας στο ίντερνετ, βιβλίο κλπ). Θέλουμε να το γράψετε εσείς με σκοπό να δημοσιευθεί για πρώτη φορά στο www.diaxroniko.eu 
Στη συνέχεια περιμένουμε να μας το στείλετε με μήνυμα είτε στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα ή στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

-Πως "δουλεύει" η διαφήμιση:
Για τίτλο επιλέξτε ότι νομίζετε καλύτερο για το άρθρο που γράψατε. 
Αν επιθυμείτε μπορεί να μπει το ονοματεπώνυμό σας και η επαγγελματική σας ιδιότητα στον τίτλο της ανάρτησης. Επί παραδείγματι "Τι είναι ανάλωση κεφαλαίου;  Γράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, Λογιστής"
Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να μας στείλετε να προσθέσουμε την επαγγελματική σας κάρτα ή να γράψετε εσείς τις πληροφορίες που θέλετε να δει ο αναγνώστης για την επιχείρησή σας όπως e-mail, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση και πόλη. Αν έχετε ιστοσελίδα μας στέλνετε το λινκ για το προσθέσουμε στην ανάρτηση. 

- Τι κερδίζει το www.diaxroniko.eu
Η συμβολή σου στην προσπάθειά μας να υπάρχει ένα Blog με ποιοτικά θέματα είναι το μεγαλύτερο κέρδος που έχουμε! 

- Τι κερδίζει ο "αρθρογράφος"
Ένα δικό του άρθρο που θα το βλέπουν σε βάθος χρόνου χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα. Μέσα από αυτό θα προβάλει την επιχείρησή του και θα λαμβάνει επισκέψεις η ιστοσελίδα του! Σε αντίθεση με όλες τις διαφημίσεις σε όλα τα μέσα που όσο "παίζουν" - πληρώνεις, το www.diaxroniko.eu διαφημίζει για πάντα την επιχείρισή σου με μοναδική ανταμοιβή ένα άρθρο με λίγες από τις γνώσεις σου!


Σου άρεσε το άρθρο που διάβασες; Κάνε Like και Share!
 

Διάβασε επίσης στο Diaxroniko.eu